Kom kennismaken met Volleybalclub Udenhout op zondag 18 juli 2021 om 15.00 uur in de Roomley.

De afgelopen vijftien maanden waren we in de greep van corona. Het thuiswerken, de anderhalve meter maatschappij en de lockdown beperkten ons enorm op het gebied van bewegen en sociale contacten. Terwijl we juist die beweging en die sociale contacten nodig hebben om lichamelijk en geestelijk gezond te blijven. Hoe fijn is het dus dat het einde in zicht is en we weer mogen genieten van sporten in teamverband?

Volleybal staat voor verbinding en teamspirit
Daarom nodigen wij van Volleybal Club Udenhout jullie uit voor onze open middag op zondag 18 juli. We starten om 15.00 uur in de verbouwde sporthal De Roomley. Iedereen kan meedoen want we verzorgen trainingen en oefenpotjes op allerlei niveaus: van beginners tot gevorderden. Kom ervaren hoe leuk het volleybalspelletje is en proef de gezelligheid van onze vereniging onder het genot van een hapje en een drankje.

Beachvolleybal en jubileumfeest
Ook staan er voor onze leden het komende jaar weer volop leuke activiteiten op het programma, zoals strandvolleyballen bij U-Beach en niet te vergeten ons jubileumweekend in het najaar.

Pass, set-up, smash!
Wil je (opnieuw) kennismaken met volleybal en met de gezellige vereniging VCUdenhout? Ga dan smashend het nieuwe tijdperk in en geef je op via onderstaand formulier of bel ons (William Verspeek) op telefoonnummer 06-26192693.

Ken je iemand die op zoek is naar een sportieve uitdaging en geïnteresseerd kan zijn? Stuur deze pagina dan door of geef ons een seintje.

We zien je heel graag op 18 juli!

Lilian, Annemie, Richard, Gérard en William

Bestuur VCUdenhout

6 + 9 =